декември 06, 2023

Миро на Златка й предлага брак на финала на Биг Брадър?

https://kliuki.net/kliuki/miro-na-zlatka-y-predlaga-brak-na-finala-na-big-bradar/141849 Kliuki.net
Миро на Златка й предлага брак на финала на Биг Брадър?

Плеймейтката най-накрая ще сбъдне заветната си мечта да се види булка

Постоянните истерии на Златка Димитрова в Къщата на Биг Брадър озадачи зрителите на шоуто. Близки до плеймейтката разкриха, че за постоянните ревове на Черната Златка си има причина и тя е несигурността, която чувства в личния си живот.

[caption id="attachment_56418" align="alignleft" width="300"]Златка най-накрая ще сбъдне мечтата си да се види булка Златка най-накрая ще сбъдне мечтата си да се види булка[/caption]

Както знаете, моделката от доста време има връзка с бизнесмена Миро, който дори заряза законната си съпруга заради нея. Фактът, че разби семейството му обаче не е достатъчен на Златка и тя упорито настоява Миро да й предложи брак и да се ожени за нея. Бизнесменът обаче до момента се ослушва и това буквално съсипвало нервите на любовницата му, издават нейни близки.

Изглежда обаче с това чакане е свършено. Миро се гласи да предложи брак на Златка и то не кога да е, а на самия финал на Биг Брадър, научихме ексклузивно от kliuki.net. В живото предаване снощи, на поредния намек от страна на Ники Кънчев, че е време за пръстен, Миро с усмивка отговори "Другата седмица". Дали се шегуваше или не, предстои да разберем.

Факт е обаче, че ако бизнесменът е сериозен и действително предложи на половинката си, Златка ще има още една причина да избухне в рев. За пореден път.