май 03, 2024

Миро от Каризма за Галя: Съжалявам я

https://kliuki.net/kliuki/miro-ot-karizma-za-galya-sazhalyavam-ya/144058 Kliuki.net
Миро от Каризма за Галя: Съжалявам я

Миро от Каризма не крие разочарованието си от бившата си дуетна половинка

Миро от Каризма най-накрая реши да проговори по темата "Каризма" и по-конкретно Галя - някогашната му дуетна половинка. Изпълнителят категорично отказваше да споменава името на Галка, с която формираха един от най-успешните дуети в родната музикална история. След като от седмици обаче светското пространство гърми с новината, че Галя заработва като сервитьорка в Лондон, Миро от Каризма нямаше как да остане безмълвен.

[caption id="attachment_73853" align="alignleft" width="300"]Миро от Каризма е разочарован от Галя Миро от Каризма е разочарован от Галя[/caption]

Очаквано, певецът не е във възторг от избора на Галка. И не го крие. "Жал ми е за нея. Имаше всичко необходимо да стане българската Мадона. Ама явно нещо в нея се обърка, не знам какво точно", категоричен е певецът.

И не спира до тук със съжалението си, предават от komentaru.com. "В момента тя е просто обикновена сервитьорка в чужбина, нищо повече", не крие разочарованието си Миро от Каризма за някогашната си сценична половинка.

Припомняме ви, че след като внезапно изчезна от родното светско пространство, за Галя от Каризма се появиха какви ли не слухове включително, че е болна от СПИН и е заминала за Лондон да се лекува. Наскоро самата тя обаче опроверга тези слухове, заявявайки, че се чувства по-добре от всякога далеч от светлините на прожекторите.

Зложелатели обаче я издават, че това далеч не е така. Певицата заминала за Англия с идеята да покорява западноевропейските музикални върхове. Никой обаче не й обърнал внимание и тя се принудила да започне работа като сервитьорка, за да се издържа.