май 04, 2024

Мис България Тамара Георгиева разхожда секси тяло край Лозенец (Вижте я в топформа – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/mis-balgariya-tamara-georgieva-razhozhda-seksi-tyalo-kray-lozenec-vizhte-ya-v-topforma-video/164304 Kliuki.net
Мис България Тамара Георгиева разхожда секси тяло край Лозенец (Вижте я в топформа – Видео)

Мис България 2017 Тамара Георгиева шашна феновете си с перфектна форма

Миската се наслаждава на последните дни от лятото. Тя се е позиционирала на морския бряг край Лозенец и разхожда все по-провокативни бански. Със сигурност червеният бански костюм от последните ѝ включвания в мрежата ѝ гарантира аплаузи. Както се казва, и враговете ѝ ще останат с пръст в устата. Тамара Георгиева напомня на небеизвестните спасителки на плажа и безспорно е в чудесна форма. Видеото, което е публикувала, я представя в доста интересна светлина.

   
View this post on Instagram
 

A post shared by Тамара ? (@tammytamari)

Яхнала въже, миската разхожда перфектната си визия буквално във въздуха. На всичкото отгоре компания ѝ правят и различни уреди за поддържане на тялото. Особено интересен е кадърът с гиричките, който демонстрира как Тамара тренира. Е, определено тренировките ѝ личат и има какво да покаже на феновете си. Георгиева побърза да се похвали директно и с някои упражнения, като най-вероятно е събрала погледите на плажуващите.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Тамара ? (@tammytamari)

Червеният ѝ бански със сигурност подчертава фигурата ѝ. Като спасителка на плажа Тамара Георгиева се изявява на плажа край Лозенец. Кога ще приключи почивката ѝ, засега историята мълчи. Показателен обаче е фактът, че тя не пропуска да се похвали как си прекарва. Миската е особено активна в инстаграм и почитателите ѝ успешно плакнат окото. Последните дни на нейното лято преминават в България. През зимата обаче вероятността да отскочи до Доминикана нараства. Както пише и slava.bg, красавицата често пътува до доминиканския рай. [caption id="attachment_185402" align="aligncenter" width="300"]Тамара Георгива не пропуска да се "разходи" по бански и в социалните мрежи Тамара Георгива не пропуска да се "разходи" по бански и в социалните мрежи
Снимка: Инстаграм[/caption] Красивите плажове и слънцето безспорно привличат туристи от цял свят. А защо не и една наша миска? Георгиева води доста луксозен начин на живот и си позволява подобни разкошни ваканции.  

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Тамара ? (@tammytamari)