октомври 04, 2022

Мис Джуки: Испания, Италия – все тая! Издъни се с футболен коментар

https://kliuki.net/kliuki/mis-dzhuki-ispaniya-italiya-vse-taya-izdani-se-s-futbolen-komentar/144034 Kliuki.net
Мис Джуки: Испания, Италия – все тая! Издъни се с футболен коментар

Мис Джуки накара всички да се смеят с футболните си коментари, защото се оказа, че тя бърка Испания и Италия

Мис Джуки няма понятие, че Испания и Италия са две различни държави, научи Kliuki.net.

Поне така става ясно от последните й мъдри коментари на футболна тема. Габриела Радославова е върла цесекарка, но това явно не е помогнало.

[caption id="attachment_73681" align="alignright" width="300"]Мис Джуки Мис Джуки се издъни с футболен коментар, не прави разлика между Испания и Италия[/caption]

Освен това тя има често връзки с футболисти, ала изглежда такъв факт не гарантира грамотност по географските въпроси, писа изданието lifestyle.bg. Мис Джуки иначе се има за експерт по тези въпроси.

Тя следи непрекъснато световното първенство и изригва на страницата си. Наскоро дори гостува в предаване по ТВ7, където ръсеше анализи на килограм, а нейните фенове не спират да я аплодират.

[caption id="attachment_73683" align="alignleft" width="220"]Мис Джуки Мис Джуки Габриела Радославова е цесекарка от малка[/caption]

Тръгнаха вече и разни колажи с блондинката, които я издигат на пиедестал в спортните среди. Според Мис Джуки футболът отдавна не е приоритет само на силния пол, а тя се има за изключителна разбирачка по темата.

Това, че бърка Италия с Испания, ще се окаже просто една малка подробност. В днешно време не е нужно да си учил много, а само да имаш силикон, смелост и желание да провокираш.

Явно рецептата работи, защото доста плейметки изгряха по този начин и си намериха пътя в живота. Разбира се, това не се отнася до Мис Джуки, защото тя се намира за по-различна от тях.

Вярно, че когато говори смущава всички с говорен дефект, но напук на това, тя иска да стане водеща. Амбицията на Мис Джуки е за завиждане, определено, стискат й палци нейните обожатели.