ноември 29, 2023

Мис Джуки ни заля с убийствен диалект от ефира: Гасете телевизора! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/mis-dzhuki-ni-zalya-s-ubiystven-dialekt-ot-efira-gasete-televizora-video/142537 Kliuki.net
Мис Джуки ни заля с убийствен диалект от ефира: Гасете телевизора! (ВИДЕО)

Мис Джуки Габриела Радославова се кани да превземе ефира на „Горещо” и трепе с убийствен диалект

Мис Джуки Габриела Радославова ни заля с убийствен диалект от ефира на „Горещо”!

Венета Райкова веднага надуши, че блондинката става все по-интригуваща за публиката, затова реши да я покани в предаването си, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_61355" align="alignright" width="300"]Мис Джуки ни заля с убийствен диалект от ефира на "Горещо" Мис Джуки ни заля с убийствен диалект от ефира на "Горещо"[/caption]

Зрителите обаче се чудят това гостуване ще е нещо като пародийно или ще произтече наистина смислен разговор… Той отговорът май е ясен отсега, но Венета побърза да успокои всички, че Мис Джуки е ужасно симпатична и се получило уникално интервю.

В трепетно очакване сме!

Дотогава ни се предлага само откъс от тази сензация, а Мис Джуки е повече от красноречива – който не я харесва, да си гаси телевизора. Умна е, а и има самочувствие, може пък Венета Райкова да излезе права и да предложи нещо много вълнуващо с присъствието на Мис Джуки в студиото й.

Габриела пък толкова е доволна, че са я потърсили за този запис, че вече обяви на страницата си как тя е момичето, за което всички говорят…

Преди месеци това беше Моника Валериева, после пък Николета Лозанова си го присвои, въобще битката за номер 1 в жълтите хроники, е ожесточена. „Това е талант, аз и да искам, не би ми се получила ролята на шут!”, изригнаха от смях някои, но да не прибързваме, защото може да не се окажат прави.

Вие сами може да се убедите как стоят нещата – ето я в пълния й блясък Мис Джуки!