март 29, 2024

Мис Плеймейт 2014 с корона за 15 бона! (Вижте колко струват другите)

https://kliuki.net/kliuki/mis-pleymeyt-2014-s-korona-za-15-bona-vizhte-kolko-struvat-drugite/142434 Kliuki.net
Мис Плеймейт 2014 с корона за 15 бона! (Вижте колко струват другите)

15 хиляди струва първото място на „Мис Плеймейт“, с 5 бона по-малко всяко следващо

Грандиозен скандал избухна на „Мис Плеймейт“ 2014. В интернет се появи клетвена декларация на Джулиана Гани, според която изборът на претендентките е нагласен. А малко след това лъснаха и тарифите на победителките. В листата за „Мис Плеймейт“ бяха включени имената на Елена Кучкова, Кристина Димитрова, Биляна Евгениевна и Магдалена от „Сикрет гардън“. Разкритията на Джулиана се оказаха истински и Елена Кучкова спечели първото място.

Из форумите веднага тръгна слухът, че победителката си е платила и то солено за наградата. „Първото място струва 15 бона, с по 5 бона надолу пада всяко следващо“, издават запознати с търговията на титли в бранша. Други коментират, че Джулиана е публикувала списъка с победителките за „Мис Плеймейт“, за да си отмъсти. Из форумите се говори, че победата й на „Мис Силикон“ е струвала 5 хилядарки, но 15 бона просто не е могла да извади за нова титла и затова е разкрила задкулисните игри в конкурса.

[caption id="attachment_60642" align="aligncenter" width="288"]Мис Плеймейт с корона за 15 бона Мис Плеймейт с корона за 15 бона[/caption]

Факт е, разкритията на Джулиана Гани се оказа истината и новата Мис Плеймейт е предварително избрана. Слуховете съпътства състезанието от няколко седмици, след като няколко момичета се отказаха, тъй като имената им лъснаха в съдийски списъци за първото място и последва страхотен скандал.