април 19, 2024

Мис Силикон Габриела Иванова плаши и без грим (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mis-silikon-gabriela-ivanova-plashi-i-bez-grim-snimki/144403 Kliuki.net
Мис Силикон Габриела Иванова плаши и без грим (Снимки)

Мис Силикон Габриела Иванова е сред най-обсъждани носителки на титлата

Мис Силикон Габриела Иванова стряска и без грим. Около това мнение се обединиха онлайн потребителите, които следят случващото се около "престижния" конкурс за тунинговани момичета. Изборът на Габриела обаче предизвика много по-оживени дебати от обикновено. Причината? Визията на госпожицата.

[caption id="attachment_78565" align="alignleft" width="300"]Мис Силикон Габриела Иванова Мис Силикон Габриела Иванова[/caption]

Мис Силикон Габриела Иванова беше сравнена с травестит, нарекоха я новата "Мис Крокодил" и какво ли още не. И всичко заради прекалено многото корекции и грим по лицето й, които я правят меко казано страшна. От kliuki.net успяхме да намерим няколко лични фотоса на новоизлюпената миска, на които тя е в почти естествен вид. Корекциите няма как да бъдат махнати, но поне по лицето й няма грим.

Феновете обаче не останаха очаровани и от този й вид. Форумци са категорични, че основният проблем на Мис Силикон Габриела Иванова не е прекаленият макиаж, а прекалено многото пластики. Които буквално са я обезобразили. "И без грим да е, няма как да говорим за естествена визия. С всички тези операции, тя е всичко друго, но не и естествена", категорични са онлайн потребителите.

Не че и предишните носителки на титлата Мис Силикон не бяха се олели с подобренията, контрират феновете на Габриела. Разгледайте в галерията ни личните снимки на новата Мис Силикон Габриела Иванова и сами преценете дали атаките срещу нея са оправдани.

[gallery link="file" ids="78566,78567,78568"]