март 31, 2023

Мис Силикон Габриела Иванова плаши с визия (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mis-silikon-gabriela-ivanova-plashi-s-viziya-snimki/144376 Kliuki.net
Мис Силикон Габриела Иванова плаши с визия (Снимки)

Мис Силикон Габриела Иванова ужаси зрителите на конкурса с вида си, по лицето й няма нищо естествено

Мис Силикон Габриела Иванова буквално ужаси хората, решили да гледат на живо "престижния" конкурс за най-красива силиконка. Само дето, предвид победителките в последните години, е най-добре конкурсът просто да бъде за най-много тунингована българка. И да махнем частта с красивото, коментират форумци.

[caption id="attachment_78388" align="alignleft" width="300"]Мис Силикон Габриела Иванова Мис Силикон Габриела Иванова[/caption]

Тази година пародията мина всякакви граници. За победителка беше избрана Габриела Иванова. Госпожица, която достойно може да се окичи с титлата "Мис крокодил", смеят втрещените фенове. По лицето и тялото на новата носителка на короната практически няма нищо естествено. Мис Силикон Габриела Иванова е коригирала устните, скулите, носа си, а също и гърдите и дупето. Казано накратко - всичко.

За нейно съжаление обаче резултатът далеч не е очарователен, напротив. Онлайн потребителите са буквално ужасени от визията на госпожицата, като най-меките определения, с които я наричат са "мъж" и "грозотия". Недоумение буди фактът на база на какво журито е избрало именно нея като най-достойна за титлата, чдят се хората.

Веднага след избора на Габриела за Мис Силикон 2014 упорито се зашушука, че богат спонсор е купил титлата й срещу "скромната" сума от 15 бона, научиха от hotarena.net.

[gallery link="file" ids="78389,78390,78391,78392"]