април 19, 2024

Митко Андонов подарил Бентли на съпругата си за РД

https://kliuki.net/kliuki/mitko-andonov-podaril-bentli-na-saprugata-si-za-rd/146239 Kliuki.net
Митко Андонов подарил Бентли на съпругата си за РД

Митко Андонов носи новата си съпруга на ръце

Митко Адонов обгрижва втората си съпруга като принцеса. След скандалния си развод с бившата си половинка Мара Отварачката, Митко Андонов е попаднал на истинска перла в океана от силиконови красавици. Преживявайки няколко афери с жени дебнещи за парите му, благоевградският бизнесмен среща красивата Никол. От нея дъхът ви ще спре, коментират запознати.

[caption id="attachment_90506" align="alignleft" width="300"]Митко Андонов носи Никол на ръце Митко Андонов носи Никол на ръце[/caption]

Андонов не пести пари и пръска доста средства, за да осигури на любимата си луксозен и разкошен живот. Доказателство за това е сватбата им. Двамата се венчават на екзотичен остров, извън пределите на България през 2013 година. Още преди да скрепят съюза си с брак, Митко я носи на ръце, купува й скъпи подаръци, води я на пътешествия до екзотични места.За един от рождените си дни красавицата получава последен модел „Бентли“. Според слуховете, това е същата кола, която Андонов си прибра след развода с фолк певицата,за което тя му била бясна.

За разлика от бившата, Никол Андонова е магнетична и обаятелна жена. Която може да се похвали и с интелект, за разлика от Отварачката. Красавицата е завършила Европейския колеж в Пловдив и е икономист по образование. За малко се пробва като модел, но това не е нейното призвание.

В момента цялото време на Никол е посветено на мъника Ивайло - наследникът, с който дарява съпруга си. Майката демонстрира вкус и стил дори в отглеждането на детето, който за съжаление убягва понякога на бившата й съперница. Много често Никол се грижи и за малката Марая, детето на Андонов от фолк певицата Мария. Щастливият татко признава, че съпругата му обожава дъщеричката му и не прави разлика между двете деца, научиха от hotarena.net.

Семейството на бизнесмена Димитър Андонов е възхитено от новата си снаха, от нейната интелигентност и обаятелност. За сравнение с Мария и дума не може да става. Никол се радва на отличен стандарт на живот, но двамата с Митко не се перчат с парите си, за разлика от Гущерови.