март 29, 2024

Митко Бербатов и Елена скарани?! Вижте колко се обичат дни преди раздялата им

https://kliuki.net/kliuki/mitko-berbatov-i-elena-skarani-vizhte-kolko-se-obichat-dni-predi-razdyalata-im/152831 Kliuki.net
Митко Бербатов и Елена скарани?! Вижте колко се обичат дни преди раздялата им

Слуховете, че Бербатов и Елена са разделени заради трансфера му в Индия се оказаха повече от преувеличени.

Наскоро се заговори, че красивата Елена Щилянова е побесняла от решението на Митко Бербатов да замине за Индия. Неговите пет месеца престои в далечната страна стартират на 17 ноември и ще струват милион евро. А това, че ще бъдат разделени от хиляди километри, не значи, че влюбените са сложили край на дългогодишната си връзка! Да, на Елена със сигурност няма да й е приятно да бе вижда любимия си до март догодина. Тя ще се грижи сама за децата им и чинно ще чака Бербатов да се върне след края на контракта си доста по-богат. През цялата му кариера тя винаги го е подкрепяла безрезервно и този случай не прави изключение! Доказателство, че скандал и раздяла в звездната двойка няма е фактът, че преди дни те бяха забелязани заедно в столичен ресторант. Елена и Митко не само не изглеждали скарани, а дори напротив - по-влюбени то всякога! Двамата рядко могат да бъдат видени заедно на обществени места, а красивата футболна половинка въобще не обича медийното внимание.

Видимо за всички свидетели на романтичната вечеря

на Бербатов и Щилянова станало, че двамата явно се опитват да наваксат предварително приближаващата раздяла. До средата на октомври, когато футболистът ще отпътува за Индия, двамата си си обещали да прекарат колкото се може повече време заедно, за да ги топлят след това приятните спомени. Затова и сигурно са предпочели да излязат сами, както в доброто старо време, а не с двете си принцеси. И със сигурност не изглеждат притеснени и подразнени от слуховете по техен адрес. Преди дни стана ясно, че Митко ще има и лични масажистки на денонощно разположение, пише hotarena.net. [caption id="attachment_129228" align="alignnone" width="300"]Бербатов и Елена ще устоят и на това предизвикателство Бербатов и Елена ще устоят и на това предизвикателство[/caption] Но той не веднъж е доказвал на Елена, че е мъж и баща за пример. Затова тя въобще не се притеснява, че може да му кръшне с някоя индийка. А нищо чудно след завръщането на Бербатов от Индия двамата с красивата му любима най-сетне да се решат ан трети наследник, както се говори отдавна!