май 02, 2024

Митко Динев заряза Емануела ден преди орисването на Митко-младши

https://kliuki.net/kliuki/mitko-dinev-zaryaza-emanuela-den-predi-orisvaneto-na-mitko-mladshi/146179 Kliuki.net
Митко Динев заряза Емануела ден преди орисването на Митко-младши

Митко Динев послуша семейството си и заряза певицатаМитко Динев е зарязал Емануела само ден преди важното орисване на сина им

Митко Динев би шута на Емануела. Това все пак се очакваше, но не толкова скоро – само месец след появата на първия  им наследник. И то ден преди орисването на мъника. На което Емануела изглеждала недоспала и тъжна, видяха от hotarena.net. Певицата продължи да споделя огорчението си и в профила си във Фейсбук, където публикува снимки, изразяващи разочарованието й (вижте в галерията).

[caption id="attachment_90171" align="alignright" width="300"]Митко Динев зарязал Емануела ден преди орисването на сина им Митко Динев зарязал Емануела ден преди орисването на сина им[/caption]

Явно близките на младия татко най-после са успели да ги разделят и няма от какво да се страхуват, по всичко изглежда, че сватба няма да има. За тъжния край вина има и леещата сега сълзи зеленоока фурия. Много скоро след раждането на втория си син тя вече е на сцената и с провокативното си поведение е шокирала не само клана Диневи, а и някои от почитателите си. А тя знае, че е недолюбвана от фамилията на любовника си, че близките му открито са се противопоставяли на съжителството му с певицата и не я искат за снаха.

Говори се, че красавицата е сломена и отчаяна след тъжния край на връзката си с богатия наследник. Едва ли животът й на самотна майка с две деца ще е приказен. Приказките рано или късно свършват и принцовете не се превръщат в жаби, а в мамини синчета или фустогонци.

[caption id="attachment_90172" align="alignleft" width="300"]Поста на Емануела Поста на Емануела[/caption]

А за раздяла в среди близки до поп фолка се говореше още месеци преди раждането, но връзката им като по чудо оцеля тогава. Но всяко чудо за три дни.

Навярно любовта не е била достатъчно силна или други интереси са ги свързвали. Безкрайно може да обвиняваме красавицата в меркантилност, в стремеж да си осигури супер луксозен начин на живот, а богатият й млад любовник – в търсене на приключения. Така да бъде. Но в резултат на цялата тази сълзлива история на бял свят е дошло едно невинно създание, което не заслужава да бъде забравено.