април 19, 2024

Митьо Пищова отново влезе в болница!

https://kliuki.net/kliuki/mityo-pishtova-otnovo-vleze-v-bolnica/136459 Kliuki.net
Митьо Пищова отново влезе в болница!

Митьо Пищова отново е приет в болница, съобщиха от старата столица.

„Любимецът на народа” Димитър Маринов или както е по-известен – Митьо Пищова отново е влязъл в болница. Този път обаче, за радост е бил по-малкия дявол. Диагнозата е двустранна пневмония.

[caption id="attachment_7340" align="alignright" width="300"] Митьо Пищова дори и като болник, отново е заобиколен от МИС-ки![/caption]

Това е от климатиците по хотелите и в колата – жалвал се скандалният шоумен.

Типично за неговия стил, Митьо носел на глава болницата с непрекъснатото си бърборене и постоянно задявал младите сестри. За сметка на това невероятните му разкази били балсам за ушите на старците, които също лежали там.

Пищова не спирал да разказва как се разболял от пневмония. Отначало било бронхит, но той понеже бил железен, не обърнал никакво внимание и така станало на пневмония.

Митьо постоянно се жалвал, че имал храчки и сополи и не можел да диша от тях.

По неговите думи щели да го изпишат след седмица. А дотогава Пищова, за да си разнообразява времето се бил подсигурил с достатъчно количество МИС-ки, които непрекъснато се точели на свиждане и го обсипвали с прегръдки  и бонбони. А кой знае, може и носа в кърпичка да му издухват. С Пищова всякакви чудеса са възможни. Стига да са с МИС-ки!

Това е интересен факт, защото преди няколко дни Митьо Пищова направи изявление, в което  заяви, че вече се отвращавал от жените и искал да бъде с мъже!

Явно болестта го е отрезвила и му е възвърнала разсъдъка. Та сега Пищова отново е започнал да харесва жени и прекарва скучните дни като болник в компанията на красиви млади момичета.