февруари 23, 2024

Митьо Пищова ще се беси публично – виж как щял да умре като герой!

https://kliuki.net/kliuki/mityo-pishtova-shte-se-besi-publichno-vizh-kak-shtyal-da-umre-kato-geroy/142468 Kliuki.net
Митьо Пищова ще се беси публично – виж как щял да умре като герой!

Митьо Пищова тотално е опрял до общественото внимание, щом е решил да се беси пред телевизионен екип…

Митьо Пищова явно е ударил дъното, защото е решил да се обеси публично пред телевизионен екип!

Предупреждението си той прави в интервю за Блиц, където оплаква нещастния си живот към момента.

[caption id="attachment_60856" align="alignright" width="300"]Митьо Пищова ще се беси публично на 6 май Митьо Пищова ще се беси публично на 6 май[/caption]

Свикнал на охолство, партита и много дами, Митьо Пищова сега е много разстроен, защото е болен и трябва първо да се грижи за здравето си, научи Kliuki.net.

Помощ обаче не искал от никого, бил прекалено горд да приеме пари или подкрепа. Така и не става ясно какво точно цели със скандалното си изказване, че на 6 май смята да сложи край на живота си.

И то как – щял да умре като герой, заобиколен от нежни създания около себе си, с които да заснеме креватните си умения и след това да си тегли въжето… Във форумите е пълно с коментари, които по никакъв начин не приемат насериозно Митьо Пищова.

А и надали ще се стигне до подобна драматична развръзка… Изглежда най-големият бохем у нас, както самият той се определя, страда от липсата на внимание.

Звезди много у нас, а Митьо Пищова не се класира сред тях в момента. Какво се надява да постигне с изцепката си, само времето ще покаже, но очевидно нещата стоят точно така.

Той споделя още, че всички го били забравили, а преди ги хранил, поил, забавлявал, същото се отнасяло и до жените около него, изведнъж се изпарили и останал сам.

Сега не му остава нищо друго, освен да се обеси публично – горкият Митьо Пищова