март 01, 2024

Много лошо! Виж как Преслава крие слабото си тяло (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/mnogo-losho-vizh-kak-preslava-krie-slaboto-si-tyalo-snimki/139432 Kliuki.net
Много лошо! Виж как Преслава крие слабото си тяло (СНИМКИ)

Преслава предприе сериозна тактика да крие прекалено слабото си тяло, което вече започна да плаши хората

 

Преслава се налага да крие грозно слабото си тяло!

Изпълнителката напоследък е особено плашеща гледка, а участията й редовно разтърсват купонджиите.

[caption id="attachment_36583" align="alignleft" width="300"]Много лошо! Преслава вече крие грозно слабото си тяло с дълги рокли Много лошо! Преслава вече крие грозно слабото си тяло с дълги рокли[/caption]

Kliuki.net разбра, че Преслава все пак се е сепнала от трагичното положение, до което се е докарала, и е предприела сериозна тактика.

На една от последните си изяви любимката от „Пайнер” се появи в дълга черна рокля, която стигаше почти до петите й. Тъмният цвят в случая определено не беше за нея, защото я прави още по-изпита, но пък прикриваше кльощавите й крака и липсата на каквато и да е женственост във фигурата й.

[caption id="attachment_36584" align="alignright" width="200"]Феновете и така си я обичат Преслава, но дано не слабее повече! Феновете и така си я обичат Преслава, но дано не слабее повече![/caption]

Някои разбира се не я харесаха в този вид и веднага побързаха да коментират зад гърба на Преслава.

„Като лелка е! Ако смята да ми се влачи с тези дълги рокли… по-добре си беше преди, няма смисъл толкова да слабее!”, „И аз не я намирам за много привлекателна така, но то иначе е само кожа и кости, какво да й гледаме!”, „Просто спрете да я обсъждате и да я зяпате, а я слушайте, тя е певица все пак!”, заключиха накрая верните й фенове, които се дразнят от приказките по адрес на Преслава.

Добричлийката наистина има повод да се замисли и дано да се е взела в ръце, защото има хубаво тяло и ще е жалко така да го крие занапред.

Вижте как изглеждаше Преслава в желанието си да скрие болно слабото си тяло!