януари 27, 2023

Модели на бельо в уникална кампания без фотошоп (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/modeli-na-belyo-v-unikalna-kampaniya-bez-fotoshop-snimki/142607 Kliuki.net
Модели на бельо в уникална кампания без фотошоп (Снимки)

Модели на бельо за пръв път позират за каталог без снимките им да бъдат обработвани

Модели на бельо се включиха в първата по рода си кампания за снимки без фотошоп. Идеята е на популярна на запад марка бельо, които искат да покажат на клиентките си, че са достатъчно сексапилни и без намесата на фотошоп и други обработващи програми.

[caption id="attachment_61822" align="alignright" width="240"]Модели на бельо се снимаха без фотошоп Модели на бельо се снимаха без фотошоп[/caption]

За тази цел от компанията са поканили за фотосесията модели на бельо, които нямат проблем да покажат телата си в истинската им светлина. Нещо повече, идеята на марката е да започнат да използват за всичките си фотосесии модели на бельо, които после да не обработват с фотошоп. Затова и са кръстили кампанията си "Истинската ти си секси", научиха от сайтът dama.bg.

Представител на марката обясни, че е крайно време някой да каже стоп на всички онези модели на бельо, които са представяни като пластмасови кукли, без нито една извивка по тялото си. "Ние се придържаме към максимата, че реалното, а не пластмасовото е съвършено", обясни мъжът. Това разбира се не означава, че техните модели на бельо, които са избрали за фотосесията, не изглеждат добре.

Напротив. Просто показват истинската си красота без намесата на фотошоп. Разгледайте в галерията снимките от кампанията за модели на бельо без фотошоп.

[gallery link="file" ids="61823,61824,61825,61826,61827"]