април 25, 2024

Моделка за мелето с Бирмата: Преслава се държа евтино, заслужи си го

https://kliuki.net/kliuki/modelka-za-meleto-s-birmata-preslava-se-darzha-evtino-zasluzhi-si-go/146296 Kliuki.net
Моделка за мелето с Бирмата: Преслава се държа евтино, заслужи си го

Преслава се държала като лека жена и нарочно провокирала Бирмата

Моделката Екатерина Дойнова е изумена от поведението на Преслава. Самата тя била на партито в Студентски град след наградите на ТВ планета и станала свидетел както на разкрепостеното и фриволно поведение на певицата, така и на побоя, който ревнивият Георги Станоев предизвика заради любимата си.

[caption id="attachment_90889" align="alignright" width="300"]Моделка нападна Преслава, държала се евтино Моделка нападна Преслава, държала се евтино[/caption]

Двайсетгодишната моделка, популярна като Катрин Барбифейс, е възмутена и потресена от държанието на подпийналата носителка на приза Певица на годината, която нон стоп целувала Фики Стораро и непрекъснато се натискала с младока. Цялото й недостойно поведение може да се сравни с това на лека и евтина жена, възмущава се тъмнокосата моделка. И дори оправдава Бирмата, който според нея, се държал като истински мъж и защититил гордостта си както той си знае и може, а заради мелето и възникналата паника, много клиенти се изнесли от заведението, негодува Дойнова.

Младото момиче се възмущава от поведението на гласовитата певица, но и самото то се държи не по-малко предизвикателно. Говори се, че получава и доста неприлични предложения, като най-високата оферта била хиляда лева за десет минути, за която твърди, че отказала.

Доста напориста и сексапилна, Екатерина не пропуска да излага полугола плът и да демонстрира красива визия. Все пак самочувствието й на красива млада жена е оправдано, защото през миналата година успя да се класира на престижно място в конкурса Playmate of the year.

Подвизаващата се като Катрин Барбифейс красива брюнетка е изключително доволна от това си участие, защото прелестите й не останали незабелязани, а били оценени не само от журито, а и от бъдещото й гадже. Свалката станала след конкурса, научиха от hotarena.net. Красавицата е щастлива и споделя, че човекът до нея й осигурява много висок стандарт на живот.

Откровено признава, че с работата си като модел не може да си позволи този лукс и охолство, които й предлага богатият мъж до нея.