април 16, 2024

Модните гафове на наградите Грами (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/modnite-gafove-na-nagradite-grami-snimki/146063 Kliuki.net
Модните гафове на наградите Грами (Снимки)

Наградите Грами за пореден път се превърнаха в парад на суетата... и на фешън гафоветеНаградите Грами се оказаха препъни-камък за стила на някои от най-големите музикални звезди.

Наградите Грами освен музикално събитие, са и място, където звездите от сцената за пореден път да насочат прожекторите към себе си. И в стремежа си да бъдат моментално забелязани доста често правят комични модни гафове, благодарение на което все пак постигат целта си - да бъдат обсъждани. Тазгодишните, 57-ми поред награди Грами, не направиха изключение.

[caption id="attachment_89442" align="aligncenter" width="300"]наградите Грами Джой[/caption]

Модните критици направиха списък с най-кошмарно изглеждащите знаменитости на церемонията, която се проведе преди ден в Стейплъс Център в Лос Анджелис. Първото място в който безапелационно се заема от кралицата на поп музиката Мадона. 56-годишната звезда се беше стъкнала в костюмче, все едно взето на заем от някоя бурлеска. Твърде пристегнат корсет, от който гърдите на Мадона не се показваха особено красиво, кожени ръкавици, мрежести чорапи и садо-мазо ботуши превърнаха певицата в карикатура.

За капак на всичко, очевидно поп кралицата реши, че рокличката й не е достатъчно къса и по едно време я вдигна пред смаяните папараци, за да им покаже задните си части. Които също не бяха особено приятна гледка. За разлика от нея, Риана беше точно на обратния полюс.

Шоколадовата изпълнителка, която може да се похвали с доста по-добра визия в тялото от Мадона, беше решила да се покрие изцяло и да остави на показа само главата и раменете си. Нищо лошо, стига гигантската й розова рокля да не я правеше да изглежда като огромна сметанова торта.

Челната тройка "достойно" се допълва от малко познатата у нас певица Джой, която се беше спряла на нещо, което трудно можем да наречем рокля и изобщо дреха. Оранжевият й ансамбъл наподобяваше пластмасова мрежа, под който не остана нищо скрито от очите на феновете и останалите гости. Розовеещите прашки, които се виждаха ясно изпод съчетанието, направиха кошмара пълен.

Сред останалите, които не се справиха особено добре с тоалетите си за наградите Грами бяха певиците Чарли XCX, Рита Ора, Меган Трейнър и милиардерската наследничка Парис Хилтън.

наградите Грами

[caption id="attachment_89444" align="aligncenter" width="300"]наградите Грами Мадона[/caption]

grammy madonna1 grammy madonna2

[caption id="attachment_89447" align="aligncenter" width="300"]Мега Трейнър Мега Трейнър[/caption] [caption id="attachment_89448" align="aligncenter" width="300"]Риана Риана[/caption]

grammy rihanna1