април 20, 2024

Момичетата на късмета на Къци - все така чаровни (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/momichetata-na-kasmeta-na-kaci-vse-taka-charovni-snimki/144265 Kliuki.net
Момичетата на късмета на Къци - все така чаровни (Снимки)

Момичетата на късмета от култовото "Риск печели, риск губи", продължават да са първи приятелки години след края на шоуто

Момичетата на късмета на Къци Вапцаров продължават да са приятелки и в живота. Години след края на култовото "Риск печели, риск губи", Ива, Силвия и Дани са все така близки и редовно се събират по женски. И трите са от Русе, но от години живеят в столицата.

[caption id="attachment_77658" align="alignleft" width="300"]Момичетата на късмета Ива и Дани Момичетата на късмета Ива и Дани[/caption]

Именно в популярно софийско заведение екс момичетата на късмета си спретнаха мощно парти, повод за което беше рожденият ден на една от тях - Силвето. Или казано по друг начин, момичето, което стоеше до кръстословицата на "Риск печели, риск губи" и отваряше буквите от думите. Чаровната блондинка става на 37 години, които изобщо не й личат, впечатлени са феновете.

Същото може да се каже и за колежките й Ива и Дани, които също не са загубили чара и харизмата, с които радваха зрителите преди години. Припомняме ви, че именно Ива, Силвето и Дани са трите момичета, които не предадоха Къци и останаха с него до самия край на "Риск печели, риск губи", предават от blife.bg. Вижте и вие как изглеждат момичетата на късмета днес и си ги припомнете и преди години със снимките в галерията ни.

[gallery link="file" ids="77659,77660,77661"]