май 22, 2024

Моника и Вероника с нов тунинг след побоя

https://kliuki.net/kliuki/monika-i-veronika-s-nov-tuning-sled-poboya/142505 Kliuki.net
Моника и Вероника с нов тунинг след побоя

Моника и Вероника неузнаваеми след побоя

Моника и Вероника са направо неузнаваеми след побоя. Близначките от „Мис България“, които преди няколко месеца станаха жертва на скандал, демонстрират супер нова визия. Близначката Моника е направо преобразена — нови скули, нови устни, изтънени вежди, нов нос. Сестра й Вероника също е абсолютно неузнаваема. И то не само заради роговите очила, които носи.

Близначките от „Мис България“ станаха популярни покрай скандалите с Пенка, а също и с напускането си от шоуто. Преди няколко месеца Моника пострада по време на скандал в заведение в Русе. Бившата миска бе с насинена скула, жестоко ритана и с травми по лицето.  Тогава тя сподели, че е станала жертва на грубо отношение и побой в заведението. И дори заплаши със съд управителя на клуба.

[caption id="attachment_61129" align="aligncenter" width="294"]Моника и Вероника с нов тунинг Моника и Вероника с нов тунинг[/caption]

Моника обвини в покушението срещу себе си известни криминални елементи от Русе, които незабавно бяха арестувани и вкарани в ареста. Днес и помен няма от случилото се, а Моника се е тунинговала при най-добрия пластичен хирург и е направо неузнаваема.

Феновете на Моника и Вероника не спряха да ги засипват с комплименти. И не спират да твърдят, че двете звезди изглеждат изключително добре. „Красавици“, „Много сте сладки“, „Ауу какъв фейс!“, пишат из форумите и в социалните мрежи.