март 29, 2024

Моника Валериева без фотошоп: С торбички и подпухнало лице

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-bez-fotoshop-s-torbichki-i-podpuhnalo-lice/142602 Kliuki.net
Моника Валериева без фотошоп: С торбички и подпухнало лице

Моника Валериева без фотошоп е доста далеч от образа на съвършена красавица

Моника Валериева без фотошоп няма нищо общо с горещата прелъстителка, която ни гледа от професионалните фотосесии, останаха втрещени феновете. Набедената за любовница на Валери Божинов моделка е доста далеч от образа на съвършена жена, който демонстрира с повечето си снимки.

[caption id="attachment_61794" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева без фотошоп Моника Валериева без фотошоп[/caption]

Един от близките приятели на Валериева качи тяхна обща снимка. Която обаче е пропуснал да обработи. От кадъра ясно се вижда, че Моника Валериева без фотошоп не се различава особено от повечето момичета. Които обичат да се гримират доста. Нещо повече, на необработената снимка лицето на дружката на Андреа изглежда странно подпухнало. От ясно изразените й скули няма и следа.

Носът на моделката също е доста по-голям от обичайно изваяния тънък такъв вследствие на намесата на обработващи програми. И без това плътните й силиконови устни изглеждат дори още по-големи. Ако изобщо това е възможно, смеят се феновете. За капак на всичко Моника Валериева без фотошоп има торбички и бръчки под очите. Които очевидно не подминават никоя жена, било тя и с претенции за секссимвол.

"Никой не е съвършен. А когато снимката е без фотошоп, всичко лъсва наяве", коментират форумци.