май 31, 2023

Моника Валериева е била доста невзрачна преди Валери (Нова снимка)

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-e-bila-dosta-nevzrachna-predi-valeri-nova-snimka/143027 Kliuki.net
Моника Валериева е била доста невзрачна преди Валери (Нова снимка)

Моника Валериева не впечатлява с особена визия преди да легне под ножа и да се метне на врата на Валери

Моника Валериева успя да се сдобие със статут на секссимвол. Въпреки няколко си пластични корекции или по-скоро именно благодарение на тях, моделката се намърда в класациите за най-горещи българки. И което я направи наистина известна - успя да съблазни Валери Божинов и да разклати брака му с Николета Лозанова.

[caption id="attachment_65010" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева преди операциите Моника Валериева преди операциите[/caption]

Дали обаче Моника Валериева щеше да успее да хване окото на футболиста, ако не бяха пластичните й операции? Малко вероятно, категорични са форумци. От kliuki.net се сдобихме с още една стара снимка на Моника Валериева от преди корекциите. От нея се вижда, че преди да легне под ножа Моника Валериева е била меко казано невзрачна. Моделката със сигурност не е грозна, но не се отличава кой знае колко от останалите мераклийки за слава. Съвсем по друг начин стоят нещата сега, когато дружката на Андреа подобри визията си, видяха от Папараци.

Моника изтъни носа си, който имаше лека гърбица и наля солидно количество силикон в иначе доста тънките си устни. Напомпването на бюста е ясно - то е задължителен елемент за всяка една копнееща за слава неизвестна девойка. За съжаление на Валериева обаче новата й визия й стигна само да се намърда в леглото на Валери Божинов, но не и да се задържи там, злорадстват онлайн потребителите.