декември 03, 2023

Моника Валериева откри плажа - с нова визия и без силикон?

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-otkri-plazha-s-nova-viziya-i-bez-silikon/143913 Kliuki.net
Моника Валериева откри плажа - с нова визия и без силикон?

Моника Валериева откри плажа, избяга от България, за да си открадне малко слънце

Моника Валериева избяга от България и откри плажа, видя Kliuki.net.

Моделката със сигурност е в компанията на гаджето си. Само ние разкрихме кой е кавалерът до Моника, защото тя държи да пази в тайна подробностите.

[caption id="attachment_72667" align="alignright" width="300"]Моника Валериева Моника Валериева откри плажа и лъсна с нова визия[/caption]

Красавицата явно вече няма търпение да се порадва на лятото, а у нас то не се знае кога ще дойде... И затова заедно с половинката си намериха утеха зад граница.

Моника Валериева показва нова визия и деколтето й е странно празно, веднага забелязаха феновете й. Дали е свалила силикона, питат се те. От известно време, Моника се старае да не прилича въобще на Николета. Тъй като от самото начало беше набедена за нейна двойничка, тя цели да се разграничи от този образ и май успява.

Прическата на Моника Валериева е значително скъсена, цветът е кестеняв, а косата й рошава. Все пак е до морето, където я духа вятърът и няма нужда от излишни демонстрации.

Сега Андреа и Моника трудно ще се засичат, защото приятелката й предпочита компанията на любимия си.

Андреа пък рядко е с Кубрат Пулев и сигурно ще я замести с друга, но въпреки разрива в отношенията, който преживяха двете преди месеци, те си остават близки дружки.

Ето как Моника Валериева се забавлява на плажа!