април 25, 2024

Моника Валериева преди операциите - без силикон и с гърбав нос (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-predi-operaciite-bez-silikon-i-s-garbav-nos-snimka/143007 Kliuki.net
Моника Валериева преди операциите - без силикон и с гърбав нос (Снимка)

Моника Валериева преди операциите е доста далеч от визията на съблазнителка, която демонстрира днес

Моника Валериева преди операциите е доста любопитна гледка за феновете. Моделката е покрила кажи-речи всички свои снимки, от периода преди да се подложи на различните пластики. От kliuki.net обаче успяхме да намерим уникално фото на Моника Валериева преди операциите.

[caption id="attachment_64837" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева преди операциите Моника Валериева преди операциите[/caption]

На кадъра моделката е буквално неразпознаваема. От огромните силиконови джуки няма и следа. Носът на дружката на Андреа също е минал през сериозни корекции, видяха от Папараци. На снимката с просто око се забелязва леката гърбица, която има този толкова важен орган. Нищо общо с чипото носле, с което се гордее в момента моделката. Силиконът в бюста пък изобщо няма нужда да го коментираме.

Както знаете, силиконовите гърди са задължителна придобивка за младите, напористи девойки, които искат на всяка цена да пробият в столичния хайлайф. За разлика от повечето, които си остават неизвестни обаче новата визия на Валериева успя да й осигури, ако не друго, то поне редовното й присъствие във всички клюкарски издания.

Припомняме ви, че преди няколко месеца Моника беше спрягана за любовница на Валери Божинов. Нещо повече, според слуховете именно тя стои в основата на временната раздяла на футболиста и съпругата му Николета Лозанова. Слух, който Валериева упорито отрича и до днес.