март 28, 2024

Моника Валериева разкри тайното си гадже (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-razkri-taynoto-si-gadzhe-snimka/145514 Kliuki.net
Моника Валериева разкри тайното си гадже (Снимка)

Моника Валериева джитка със съмнителен 150-килограмов бизнесменМоника Валериева забрави, че уж харесва само мускулести красавци

Моника Валериева е забила мастит бизнесмен! Това е ясно от месеци, тъй като моделката непрестанно се хвали със скъпите почивки и луксозни подаръци, с които неизвестният до момента богаташ я глези. Последният му жест към нея е отпреди няколко дена, когато господинът изпрати на любимата си 1111 бели и червени рози, разпределени в букети.

[caption id="attachment_85739" align="alignright" width="300"]Емо Черния е гаджето на Моника Валериева Емо Черния е гаджето на Моника Валериева[/caption]

Бившата любовница на Валери Божинов обаче упорито пазеше самоличността на щедрия си избраник в тайна. И очевидно има защо. От Kliuki.net научихме от сигурен източник кой е човекът, който си ляга с моделката. Неговото име е Емо Черния, а както се подразбира и от прякора му, той е поредният съмнителен бизнесмен, който е успял да се уреди с младо и хубаво момиче за креватните си преживявания.

[caption id="attachment_85740" align="alignleft" width="225"]Гаджето на Моника Валериева Гаджето на Моника Валериева[/caption]

Половинката на Моника Валериева е доста далеч от образа на млад и красив мъж, по които моделката твърди, че си пада. Черния тежи около 150 килограма, но за сметка на това има тлъст портфейл, който очевидно се е оказал доста по-притегателен за бившата дружка на Андреа, която е решила да направи компромис с визията му.

Двамата са забелязвани доста често по столичните луксозни ресторанти, научиха от hotarena.net. Според свидетели на романтичните им вечери, брюнетката буквално не изпускала ръката на избраника си, а доста често го галела с умиление по бузите.

Близки до Валериева пък разкриват, че освен подаръци, Черния е намислил да инвестира и в бъдещето й. Вместо да й помогне да изкара някакво образование обаче, бизнесменът просто е решил да направи фризьорски салон на моделката, който да си го движи тя самата.

Бизнесменът вече бил купил помещението, към което смята да направи и козметичен център, за да има с какво да си изкарва парите любимата му.