март 28, 2024

Моника Валериева с гадже в чужбина? Як хубавец е! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-s-gadzhe-v-chuzhbina-yak-hubavec-e-snimki/143529 Kliuki.net
Моника Валериева с гадже в чужбина? Як хубавец е! (СНИМКИ)

Моника Валериева с гадже в чужбина, подозират нейни последователи, които видяха откъде и с кого се тагна

Моника Валериева е с гадже в чужбина?!

Моделката отдавна създава слухове около себе си и връзките си, но обикновено ги държи настрана от хорските очи. За първи път тя си позволи да сподели, че се чувства благословена и се тагна от хотел в Гърция.

[caption id="attachment_69414" align="alignright" width="294"]Моника Валериева Моника Валериева с гадже в чужбина?![/caption]

И в това нямаше да има нищо пикантно, ако компания не й правеше як хубавец, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_69415" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева Моника Валериева е в Гърция[/caption]

Само двамата?!

Това определено създаде повод за приказки около новата тръпка на Моника Валериева. Разбира се, много вероятно е, момчето да е просто приятел на хубавицата. Но щом тя толкова екзалтирано дава да се разбере, че е на върха на щастието си, нищо чудно да има нещо повече от дружба между тях.

Свилен досега не се е навъртал в кръга на Моника Валериева, която движи основно със своите момичета, сред които Андреа. Днес певицата разби нета с трейлър към парчето си Най-добрата, а изглежда горещата новина е запазена за Моника Валериева.

Дали най-сетне тя е намерила половинката си и е щастлива, питат се нейни последователи в мрежата. При всички случаи палавницата ще се отдаде на забавления зад граница. Тя явно използва всеки момент да избяга от България, защото там може да се скрие умело, далеч от светските клюкари, които я дебнат на всяка крачка.

Май Моника Валериева наистина ще е красавицата, за която всички говорят, независимо дали това се харесва на Николета или не...

Вижте сами с кого и къде е Моника Валериева!

[gallery link="file" ids="69418,69419,69417"]