май 31, 2023

Моника Валериева съвсем се стопи, заприлича на скелет (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-savsem-se-stopi-zaprilicha-na-skelet-snimka/142855 Kliuki.net
Моника Валериева съвсем се стопи, заприлича на скелет (Снимка)

Моника Валериева се е вманичаила по диетите, за да изглежда перфектно

Моника Валериева съвсем се стопи! Сочената за любовница на Валери Божинов моделка е станала кожа и кости от постоянните диети, на които се подлага, алармираха притеснените й фенове. Близката дружка на Андреа се е вманиачила да изглежда перфектно, заради което почти не се храни, издават нейни близки.

[caption id="attachment_63667" align="alignright" width="261"]Моника Валериева се стопи Моника Валериева се стопи[/caption]

На една от последните си снимки Моника Валериева действително изглежда ужасяващо слаба, видяхме от kliuki.net. Лицето й изглежда изпито и изключително слабо. И това при положение, че Моника Валериева винаги е имала леко по-закръглена физиономия. Изглежда, че Моника Валериева все по-упорито върви по стъпките на Преслава и е на път да се свърши съвсем. Преди време дори се появи слух, че моделката страда от анорексия. Тази информация обаче така и не беше потвърдена.

Близки до Моника Валериева издават, че тя се е вманиачила да отслабва след скандалите покрай аферата й с Валери Божинов. "Медиите започнаха да я преследват нон стоп и тя искаше да изглежда винаги перфектно", коментират запознати. И след като на няколко снимки й се сторило, че е прекалено пълна, Моника Валериева решила, че трябва да вземе мерки.

Феновете й обаче не са особено доволни от промяната в любимката им. "И преди си беше много хубава, защо й е да отслабва толкова", недоумяват почитателите на звездата.