юни 22, 2024

Моника Валериева в стрес – почерпен водач блъсна колата й!

https://kliuki.net/kliuki/monika-valerieva-v-stres-pocherpen-vodach-blasna-kolata-y/143594 Kliuki.net
Моника Валериева в стрес – почерпен водач блъсна колата й!

Моника Валериева е стресирана заради катастрофа, шофьор на градус се хакнал в джипа й

Моника Валериева

в стрес от катастрофа, научи Kliuki.net!

Моделката тъкмо се прибра от чужбина и си навлече неприятности на родна земя.

[caption id="attachment_69992" align="alignright" width="300"]Моника Валериева Моника Валериева в стрес от катастрофа, часове наред виси на пътя с полиция и застрахователи[/caption]

Моника се отбила на фитнес. Тя обикновено посещава спортния комплекс на бул. „България”.

След като паркирала, тя оставила лъскавия си джип, без да подозира какво я очаква. Малко по-късно се чул трясък и тя разбрала, че почерпен шофьор се хакнал право в новата й бяла придобивка.

[caption id="attachment_69993" align="alignleft" width="300"]Моника Валериева Моника Валериева се усмихва часове след неприятностите с инцидента, гаджето й я изненада с букет[/caption]

Извикала полиция и застрахователи, както си му е редът, но наоколо се събрала тълпа от зяпачи, което видимо изнервило Моника Валериева. Тя била в компанията на приятелката си Мари Вачева, което до известна степен й помогнало да запази самообладание, писа изданието lifestyle.bg.

Повече от два часа красавиците висяли на мястото на инцидента, за да се установят обстоятелставата около него. Виновният бил на доста градуси, но Моника Валериева не вдигнала скандал, предпочела да не се стига до грозни разправии.

В крайна сметка всичко завършило благополучно, а Моника може да се благодари, че не е била в колата, когато алкохолизираният водач е летял към нея.

Часове след неприятното преживяване, тя получи букет от гаджето си, който се опитал да я успокои, за да не се травмира.

Свилен - хубавецът, с когото тя изкара няколко чудесни дни в Гърция, явно има умел подход към двойничката на Николета... Знае как да я утеши, нали?!

А тя вече е с усмивка на лице – вижте Моника Валериева!