януари 30, 2023

Морална, няма що! Ревлата Теодора от Фермата се разведе заради Пламен

https://kliuki.net/kliuki/moralna-nyama-shto-revlata-teodora-ot-fermata-se-razvede-zaradi-plamen/166453 Kliuki.net
Морална, няма що! Ревлата Теодора от Фермата се разведе заради Пламен

Теодора от Фермата се разведе с мъжа си, узна Kliuki.net.

Ревлата в последния сезон на шоуто, която го раздаваше много извисена и морална, е развалила семейството си заради кметския син Пламен, с когото се заиграха още в предаването. Но след като отношенията им излязоха наяве, тя орева света, че не е такава, че държи на мъжа си и прочие, и прочие.

Е, истината лъсна само няколко месеца след финала. И тя е, че Теодора вече е разведена. И не го крие. Брюнетката вече не се представя с фамилията на мъжа си Дякова, a с моминското си име – Андонова.

С фамилията на съпруга си- бившия футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков тя влезе във „Фермата” през септември 2021 година. Там обаче се срещна с Пламен, който започна настоятелно да я ухажва.

Искрата между тях пламна още по време на продукцията, но тогава тя го играеше недостъпна и се правече, че не дава големи шансове на мачото. Дори обяви, че с него могат да бъдат единствено приятели. След края на последния сезон обаче тя заряза мъжа си, с когото от години живееше в Чикаго и се прибра в България заради сина на кмета на Ябланица.

С когото редовно може да бъде забелязана по нощните заведения в столицата.