април 24, 2024

Мръсни сделки! Крал Чарлз платил милиони, за да скрие срамните тайни на Андрю (Скандални разкрития)

Крал Чарлз далеч не е толкова чист като сълза, колкото изглежда

https://kliuki.net/kliuki/mrasni-sdelki-kral-charlz-platil-milioni-za-da-skrie-sramnite-tayni-na-andryu-skandalni-razkritiya/196033 Kliuki.net
Мръсни сделки! Крал Чарлз платил милиони, за да скрие срамните тайни на Андрю (Скандални разкрития)

Нови тайни заплашват да разбият уж възстановения авторитет на фамилията. За ужас на британците обаче поредна книга, посветена на любимците им, обещава да срине имиджа им. Оказва се, че в основата на новия скандал се крие отново циркът с принц Андрю. За да потули случая и на практика да постигне извънсъдебно споразумение, кралица Елизабет е платила крупна сума на ответната страна. За целта тя използвала авоари, предназначени за всичките ѝ деца. Така на практика новият крал Чарлз е платил от личния си джоб поразиите на Андрю.

За капак престолонаследникът решил да използва случая, за да изнуди майка си да направи Камила кралица консорт. Именно секс изпълненията на Андрю в крайна сметка изиграха лоша шега на семейството – наследството им се стопи със значителна сума, а доскорошният враг Камила вече е начело на страната.

Макар титлата ѝ да е по-скоро проформа, отколкото действителна, все пак обявяването ѝ за кралица консорт бе тежък хап за Елизабет. Разкритията на кралския експерт Кристофър Андерсен безспорно идват в тежък за короната момент. Кончината на кралицата отвори много неизвестни, а предвид репутацията на Чарлз пред монархията стоят редица проблеми. Е, принц Андрю също пресоли манджата и неочаквано направи снаха си кралица консорт.

Източник: woman.bg