октомври 01, 2023

Мръсни танци в лимузина на моминското парти на Златка Райкова (Видео + Снимки)

Моделката преживя и своето лудо моминско парти

https://kliuki.net/bg-kliuki/mrasni-tanci-v-limuzina-na-mominskoto-parti-na-zlatka-raykova-video-snimki/209077 Kliuki.net
Мръсни танци в лимузина на моминското парти на Златка Райкова (Видео + Снимки)

До сватбата остават броени дни, затова и дружките ѝ решиха да ѝ спретнат подобаващ купон. Моминското парти на Златка Райкова включваше няколко дестинации – от апартамент като за начало през луксозна лимузина с много алкохол и танци, та до дискотека, в която певица да ѝ пее на ушенце. Като организаторки на купона се прочуха Андреа и Светлана Гущерова, а сред антуража красавици на момата бяха още певицата Ваня и няколко нейни приятелки.

Гримьорът Цецо Андреев, който е сред верните другари на русокоската, се доказа и като еротичен танцьор. Тематично видео с изпълненията му се завъртя в Мрежата и както се вижда, той никак не се притеснява да върти задни части по изрязани гащета. Танците се случват в баровската лимузина, която събра купонджийките, а плясканията по дупето явно са позволени.

Така поне в колата на девойките определено им е било интересно. Доста по-лежерно преминава партито в апартамента, където всички са наконтени в розови халати. Единствено бъдещата булка блести в бяло сред море от алкохол и подаръци за гостенките. Според клипчетата, появили се в интернет пространството, вакханалията продължава в столичен бар, където с участие се разписва Галена. Сватбата е планирана за 23 септември и се очаква Златка и Карен официално да станат семейство.

Източник: telegraph.bg