април 30, 2024

На 46! Ева Лонгория се пусна по бански (Вижте какво уау тяло показа – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/na-46-eva-longoriya-se-pusna-po-banski-vizhte-kakvo-uau-tyalo-pokaza-foto/165364 Kliuki.net
На 46! Ева Лонгория се пусна по бански (Вижте какво уау тяло показа – Фото)

Ева Лонгория е от прелестна по-прелестна и знае как да го покаже

Макар и да е вече на 46 г., за нея времето сякаш е спряло. Блестящата ѝ форма и този път предизвика възхищението на аудиторията. Е, и самата Ева Лонгория знае кога да заголи бедро или пък цяло тяло. За ужас на зложелателите, красавицата успя да се покаже и по бански. Както може да се види, басейнът безспорно ѝ отива, а кожата ѝ изглежда по-гладка от всякога. Така само с една снимка брюнетката съумя да разпали въображението и на най-верните си фенове. [caption id="attachment_190282" align="aligncenter" width="300"]Ева Лонгория е повече от прекрасна Ева Лонгория е повече от прекрасна
Снимка: Инстаграм[/caption] Времето за нея няма значение и като че ли с всяка изминала година става все по-хубава. Въпреки че понатрупа килограми покрай раждането на детето си, Ева най-сетне успя да влезе във форма. Доста нейни кадри отпреди месеци я щракваха с неизменния за почти всяка дама целулит. Оказва се обаче, че тренировките на знойната брюнетка определено дават резултат. И досущ като своята героиня от "Отчаяни съпруги" тя намира за достатъчно провокативно и секси да се покаже хубавичко в мрежата.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Целият асиметричен бански от кадъра неизменно ѝ отива, а басейнът е по-скоро само за разкош. Все пак неговото бижу е в центъра на снимката и всичко останало няма значение. "Ето така изглежда Коледа в Ел Ей", наслаждава се Ева Лонгория, цитирана от woman.bg. Така коледното ѝ настроение е видимо в доста необичайна за Коледа обстановка. Разбира се, звездата не се свени да покаже и коледните си забавления у дома.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Малкият ѝ син е най-големият щастливец под елхата, а родителите му определено се забавляват – да го забавляват. Тематичното червено също отива на Ева, спор няма. Не че не бихме предпочели да я виждаме само по бански!