април 01, 2023

На 55 ли? Синди Крауфорд се пусна без грим от ваната (Вижте я по-ослепителна от всякога – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/na-55-li-sindi-krauford-se-pusna-bez-grim-ot-vanata-vizhte-ya-po-oslepitelna-ot-vsyakoga-video/164775 Kliuki.net
На 55 ли? Синди Крауфорд се пусна без грим от ваната (Вижте я по-ослепителна от всякога – Видео)

Синди Крауфорд блесна по-ослепителна от всякога

Супермоделът не се поколеба и блесна в цялата си прелест пред феновете си в мрежата. На 55 години тя изглежда повече от чудесно и няма да сбъркаме, ако кажем, че годините никак не ѝ личат. По-естествена от всякога, Синди Крауфорд се пусна от ваната, като зарадва почитателите си и с кратко видео. Обстановката в клипчето е повече от неглиже и всъщност я хваща в един естествен за всеки от нас момент. [caption id="attachment_187660" align="aligncenter" width="300"]На 55 Синди Крауфорд е по-естествена от всякога На 55 Синди Крауфорд е по-естествена от всякога
Снимка: Инстаграм[/caption] Липса на грим и прическа, както и усещане за мир и спокойствие добре описват въпросното видео. Синди Крауфорд пък не се колебае да се покаже съвсем натурална. "Започнах деня със сутрешно киснене", пише известната красавица и сякаш умело кани феновете си във ваната. Увереността ѝ е показателна и по всичко личи, че не се стеснява от годините си. Напук на всички инфлуенсъри, които заливат публичното пространство с грим изцепките си – дори и в леглото.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

"Тренираш веднъж и не виждаш голяма разлика. Но ако тренираш редовно, ще видиш. Мисля, че с грижата за кожата е същото. Затова не забравям да отделям внимание и на нея", споделя Синди в интервю Byrdie от миналата година. Именно на красивата кожа моделката държи изключително много и се стреми по всякакъв начин да я поддържа в безупречен вид. Сред най-важните ѝ хитринки за красота са правилното хранене, пълноценният сън и редовният прием на достатъчно вода.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

"Също така трябва и да се движите. Тренирам няколко пъти в седмицата, разхождам се из природата и карам колело", цитира Крауфорд пред CR Fashion Book tialoto.bg. Така съвсем неслучайно последната ѝ изява в Инстаграм убедително доказва думите ѝ. Някогашната моделка от световна величина днес е по-естествена и уверена от всякога. И ако за някои от нас красотата е достижимо понятие, тя си я има в излишък. Дори и на 55.