юли 13, 2024

На 56 Брук Шийлдс отвя щерките си с тяло (Вижте ги по бански – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/na-56-bruk-shiylds-otvya-shterkite-si-s-tyalo-vizhte-gi-po-banski-snimki/164205 Kliuki.net
На 56 Брук Шийлдс отвя щерките си с тяло (Вижте ги по бански – Снимки)

На 56 Брук Шийлдс изглежда блестящо

Звездата може да се похвали с две вече пораснали дъщери. 18-годишната Роуън Франсис например съвсем наскоро стана студентка в университета "Уейк Форест" в Северна Каролина. И макар да се предполага, че ще задмине майка си по красота, Брук Шийлдс добре опровергава очакваната от мнозина теория.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Актрисата чукна 56, само че никак не ѝ личи. Повод за подобни заключения даде една от най-знойните нейни снимки в инстаграм. [caption id="attachment_184958" align="aligncenter" width="300"]Брук Шийлдс е достойна конкуренция на щерките си Брук Шийлдс е достойна конкуренция на щерките си
Снимка: инстаграм[/caption] На кадъра Брук позира с двете си пораснали щерки по бански. Оскъдното облекло дава ясно да се разбере, че времето я е пощадило. За неин късмет, разбира се. И макар следите му леко да личат по лицето ѝ, в тялото Шийлдс е достойна конкуренция на щерките си. Безспорно Роуън Франсис и Гриър Хамънд са наследили голяма част от гените на майка си. Особено впечатление прави класата, която демонстрира 15-годишната Гриър. И макар сестра ѝ да е леко пухкава, при нея също личат добрите гени. В центъра на фотото, разбира се, е едно от най-красивите лица в модата и киното. Брук Шийлдс бе емблема на красотата в продължение на години и безспорно присъствието ѝ на сцената ще се помни от феновете на грацията. Днес 56-те ѝ години са само цифра и звездата отвява дори щерките си по сексапил и финес. Както се казва, блазе му на мъжа ѝ. Двамата вече имат дъщеря студентка и именно отиването ѝ в университет бе повод гордата майка да напълни инстаграм със снимки.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Кадри от студентската стая на момичето, видео от кампуса на университета... и доста носталгия за разкош показа Брук Шийлдс при "сбогуването" си с Роуън. Както пише и tialoto.bg, шофирането до висшето учебно заведение било най-тъжното преживяване, което е имала в живота си.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)