април 25, 2024

На 61! Брук от "Дързост и красота" зарязва сериала (Актрисата избяга и от САЩ, не ще да чуе вече за поредицата)

Легендарната Брук Лоугън от “Дързост и красота” изостави сериала

https://kliuki.net/kliuki/na-61-bruk-ot-darzost-i-krasota-zaryazva-seriala-aktrisata-izbyaga-i-ot-sasht-ne-shte-da-chue-veche-za-poredicata/196277 Kliuki.net
На 61! Брук от "Дързост и красота" зарязва сериала (Актрисата избяга и от САЩ, не ще да чуе вече за поредицата)

Благодарение на него Катрин Кели Ланг е това, което е. И на 61 тя продължава да се развива и работи в посока на популяризирането на “Дързост и красота”. След като Рон Мос напусна продукцията, все по-възможен изглежда и нейният бойкот.

Брук Лоугън е все така красива

Така Брук Лоугън грабна куфарите и избяга и от САЩ. Зарязвайки снимките на сериала, актрисата се пусна от най-атрактивните кътчета на Италия. Според слуховете работата май ѝ е дошла в повече и е вероятно много скоро тя да се раздели официално с филма на живота си. На всичкото отгоре може би смята да си купи и жилище в страната на романтиката.

И умее да се забавлява

Каквито и да са намеренията ѝ, снимките ѝ от Флоренция и Рим говорят само едно – блондинката се чувства прекрасно за своите 61 години. От началото на “Дързост и красота” измина цяла вечност.

На 61! Брук от "Дързост и красота" зарязва сериала (Актрисата избяга и от САЩ, не ще да чуе вече за поредицата) - Снимка 3

Първият му епизод датира от далечната 1987 г. На практика актьорският състав успя да изживее своята младост и буквално да остарее в рамките само на тази поредица.

 

Безспорно Брук Лоугън бе една от най-красивите героини в продукцията. Макар и вече на 61, актрисата не е загубила от някогашната си хубост и непрестанно намира поводи да се покаже и в Инстанграм.

Източник: woman.bg