април 20, 2024

На стари години ще е мама свинка и без мъж! Джена не спира да се тъпче и трепери Наско да не я изостави заради огромната задница, която е отпрала!

https://kliuki.net/kliuki/na-stari-godini-shte-e-mama-svinka-i-bez-mazh-dzhena-ne-spira-da-se-tapche-i-treperi-nasko-da-ne-ya-izostavi-zaradi-ogromnata-zadnica-koyato-e-otprala-2/166832 Kliuki.net
На стари години ще е мама свинка и без мъж! Джена не спира да се тъпче и трепери Наско да не я изостави заради огромната задница, която е отпрала!

Джена дебелее ударно, Наско няма да може да я изтърпи!

Певицата с най-дразнещ за мнозина глас Джена никога не се е славила като изящна красавица с тяло на манекенка. Напоследък обаче освинването й бие сериозно на очи.

Джена е била засичана няколко пъти да набива мазна храна по долнопробни заведения. Пържени картофи, пици, дюнери, хамбургери и още един купа неща от този тип певицата нагъвала всеки ден.

В резултат дупето й заприличало на лимузина. Задницата й станала толкова огромна, че можела да скрие в себе си цяла футболна топка.

Останалата част от тялото й също е пострадала значително. Коремът й върви един метър пред нея, месищата й отвсякъде висят. Целулитът по бедрата й е станал толкова голям, че дори би затруднил ерекцията на съпруга й.

Атанас Стоев е по-млад от Джена и е доста успешен сред жените. Това е причината чалгарката да се страхува много да не изгуби мъжа си. Тя се хвана с него преди време, за да задоволи комплексите си да си ляга с по-млади мъже.

Практиката показва, че с годините яденето не намалява, даже напротив, увеличава се. Щом още сега, когато е на 37 г., е закръглена и месищата й висят, то на стари години най-вероятно ще изглежда като кит, погълнал друг кит.

Няма предпоставки Джена и Наско да остареят заедно. В светските среди вече се говори, че той се заглежда по други жени, които са по-млади и по-слаби от съпругата му. За това обаче главната вина носи изпълнителката на „Грешни мисли“, която не спира да яде.