април 19, 2024

Надникнете в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки)

Докато бе жива Ивана се ширеше в невиждан разкош, грандиозният дом се простира на 6 етажа

https://kliuki.net/kliuki/nadniknete-v-zlatnata-kashta-na-ivana-tramp-kichozniyat-y-dom-se-prodava-za-27-mln-snimki/196841 Kliuki.net
Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки)

Ивана Тръмп живееше във внушителен дом  в Ню Йорк и само 4 месеца след внезапната й смърт къщата бе обявена за продан, съобщава изданието The Wall Street Journal.

Имотът, разположен на 810, 5 кв метра  се намира в Манхатън, изпълнен е с пищен декор от 80-те  години на миналия век и е украсен с мебели с леопардови щампи, с подове от розов мрамор и е пълно навсякъде с позлатени орнаменти.

Ивана купува този исторически имот от от варовик с 5 спални и 5 бани през далечната 1992 г, малко след като е финализиран развода й с Доналд.

Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки)

Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки) - Снимка 2

Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки) - Снимка 3

Сумата получена от имота ще отиде при трите й деца, които роди на милиардера, а това са Доналд Тръмп-младши, Ерик Тръмп и дъщеря й Иванка.

Въпреки, че къщата е прекалено тежка с кичозно обзавеждане и е прекалено помпозна за съвременните вкусове синът на Ивана Ерик-младши казва пред изданието публикувало информацията, че майка му харесвала имота и той я олицетворявал напълно.

Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки) - Снимка 4

Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки) - Снимка 5

Надникнете  в „златната” къща на Ивана Тръмп (Кичозният й дом се продава за 27 млн – Снимки) - Снимка 6

Тя издава книга през 2017 г, в която пише, че имотът се нуждае от реконструкция, тъй като е стоял 12 г празен. А преди да го купи бил използван за зъболекарски кабинет.

Фенове коментират, че обстановката е прекалено претрупана и помпозна, но все пак на новия собственик ще му се наложи да го ремонтира основно, направо да го изкорми: „Никога не съм виждал дом на това семейство, който да изглежда добре  и да с заслужава парите”, критични са хората.