април 18, 2024

Нагло! Златка Димитрова лъгала Миро, че е с него, за да й подари джип (А в същото време спяла с новия си - Грозни подробности)

https://kliuki.net/kliuki/naglo-zlatka-dimitrova-lagala-miro-che-e-s-nego-za-da-y-podari-dzhip-a-v-sashtoto-vreme-spyala-s-noviya-si-grozni-podrobnosti/155023 Kliuki.net
Нагло! Златка Димитрова лъгала Миро, че е с него, за да й подари джип (А в същото време спяла с новия си - Грозни подробности)

Златка Димитрова кръшкала на Миро с новия си, лъгала го, за да й купи кола

Златка Димитрова се оказа по-нагла и от това, което се спекулира за нея. Оказа се, че плеймейтката нагло е лъгала Миро, че няма нова връзка и още има шанс да се събере с него. За да го накара да й подари джип и тузарски пръстен. А в същото време вече е спяла с новия си Галин Гочев от Грудово. След като за аферата се разчу, Златка сама призна, че има връзка с младия мъж, а междуременно и той се похвали с техни общи фотоси. Черната Златка и новият й избраник са си взели квартира, където живеят напук на всеобщото неодобрение. Това вбесило майка й, която й казала да не стъпва повече в семейния апартамент в бургаския квартал „Изгрев“. Вратата на Златка била показана и от сестра й София, която много харесвала досегашния й мъж Миро Недев, с когото моделката живее от 6 години на семейни начала и от когото има син, писа „Уикенд“. [caption id="attachment_140731" align="aligncenter" width="424"]Златка Димитрова нов Снимка: ХотАрена[/caption] Никой не очакваше, че Златка ще си събере багажа и ще се пресели при друг. Още в края на зимата Златка си тръгна от столицата, където Миро има една дузина апартаменти, и се прибра в Бургас. Тогава обяснила на майка си, че всичко е временно и през есента ще се върне в София при мъжа си. На Миро пък казала, че се чувства доста уморена от съвместното съжителство, има нужда от освежаваща почивка, но след това ще се върне и ще се опита да хармонизира отношенията между двамата. Миро продължил да глези плеймейтката с надеждата, че с детето ще се приберат и ще заживеят спокойно. За 14 февруари я изненадал с пръстен с диаманти, а няколко седмици по-късно й купил чисто нов лъскав джип. Златка обаче започнала да се държи още по-дръпнато с мъжа, който я извади от орбитата на плеймейтките за дълъг период и се опита да начертае нови хоризонти пред нея. На няколко пъти Миро я питал дали има друг мъж в живота й, но тя нагло го излъгала, че няма. Успоредно с това вече се заигравала с Галин Гочев. От небрежен флирт работата прераснала в страстна връзка, за която потресения Миро научил едва преди десетина дни. Бесен от предателството, бизнесменът си прибрал джипа и оставил на силиконката сума да си купи по-евтин автомобил. После решил всички пари от месечната издръжка на малкия Миро да дава лично на бабата, която и без друго почти изцяло поела грижите за детето. В същото време обявената за Майка на 2016 година Златка Димитрова по-често можела да бъде засечена край автомивката на Галин Гочев, отколкото с бебешката количка, коментират бургазлии. Тя почти не поглеждала детето си, замаяна от актуалната си страст, предават от hotarena.net.