юни 08, 2023

Нана Карагиани спретна угощение за Великден – напук на анорексията!

https://kliuki.net/kliuki/nana-karagiani-spretna-ugoshtenie-za-velikden-napuk-na-anoreksiyata/143387 Kliuki.net
Нана Карагиани спретна угощение за Великден – напук на анорексията!

Нана Карагиани е най-известната анорексичка и усърдно се бори срещу болестта, а по Великден тя си спретна невиждано угощение

Нана Карагиани се угощава като за последно по Великден, забеляза Kliuki.net!

Гръцката водеща е най-известната анорексичка на Балканите, но усърдно се бори с болестта.

[caption id="attachment_68094" align="alignright" width="300"]Нана Карагиани си спретна угощение за Великден - напук на анорексията Нана Карагиани си спретна угощение за Великден - напук на анорексията[/caption]

Тя редовно призовава младите момичета да не стигат до нейното положение, защото връщането обратно е почти невъзможно...

Но Нана Карагиани е упорита и напук на страха и проблемите си, продължава да се опитва да се отскубне от жестоката схватка на анорексията. И вероятно ще успее!

Рано или късно, тя ще преодолее последствията от коварната диагноза, но плаща висока цена. Изглежда по начин, който стресира околните и не й носи особени позитиви за самочувствието.

[caption id="attachment_68095" align="alignleft" width="300"]Нана Карагиани е най-известната анорексичка, която се бори с коварната диагноза Нана Карагиани е най-известната анорексичка, която се бори с коварната диагноза[/caption]

Когато Нана Карагиани се съблече на плажа, получава възмутителни погледи, но тя преглъща отношението, защото знае, че сама си го е причинила.

Желанието й да бъде слаба и съвършена, докато се показва в ефир, я е докарало дотук. Крака като щеки, лицето съсухрено и изпито, съвсем нетипично за една млада жена като нея. Нана Карагиани преди е била голяма красавица, а днес се справя с всички сили, за да види отново онази блондинка в огледалото.

По Великден тя се е отдала на лакомства – печено агнешко на огън, тежки салати, яйца и козунаци. Тя въобще не се замисля дали ще прекали, защото сега цели да качи килограми, докато години наред е правила обратното.

Сега дори да преяде, няма да се обвинява, нито ще се коси, защото е време да отпусне душата си и да се научи да не се притеснява от количествата, които поема.

Разбира се, Нана обикновено набляга на здравословното хранене, но вече никога не се ограничава.

Вижте сами какво угощение си спретна по Великден Нана Карагиани!

[gallery link="file" ids="68096,68097,68098"]