май 31, 2023

Нана в Денсинг Старс – във вихъра на танца е вече! Виж я зад кадър

https://kliuki.net/kliuki/nana-v-densing-stars-vav-vihara-na-tanca-e-veche-vizh-ya-zad-kadar/142909 Kliuki.net
Нана в Денсинг Старс – във вихъра на танца е вече! Виж я зад кадър

Нана в Денсинг Старс вече се пусна във вихъра на танца, а всички, които я харесват, се удивиха от грацията й

Нана в Денсинг Старс е във вихъра на танца вече!

Това разкрива репетиция зад кадър, фото от която излезе тайно на страницата на предаването, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_64078" align="alignright" width="300"]Нана в Денсинг Старс - във вихъра на танца е вече! Нана в Денсинг Старс - във вихъра на танца е вече![/caption]

Нана е уловена, докато се подготвя за старта на Денсинг Старс, който е след броени часове. Тази година тя се очертава да бъде една от фаворитките в шоуто, тъй като се завръща след сериозната си диагноза, която победи.

Сега Нана е в отлична форма, въпреки че все още се налага да се справя със заболяването. Тя обаче прескочи най-опасния момент и за щастие е до семейството си, което я подкрепя от години.

Нана в Денсинг Старс определено тепърва ще възхищава българите, които й симпатизират. Тя демонстрира завидна грация, а освен това се забавлява изключително в компанията на своя треньор.

Нана в Денсинг Старс ще е боец, това е повече от сигурно, смятат и нейните близки, които я очакват с нетърпение на екрана на Нова телевизия.

Малцина знаят, че водещата всъщност много обича да танцува, така че ще има възможност да се наслади на едно от любимите си радости, а дали пък няма дори да спечели формата?!

Вижте сами Нана в Денсинг Старс!