март 29, 2024

Нанси Карабойчева наду джуки? (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nansi-karaboycheva-nadu-dzhuki-snimka/144627 Kliuki.net
Нанси Карабойчева наду джуки? (Снимка)

Нанси Карабойчева не устоя на модата на чалгаджийките

Нанси Карабойчева наду джуки досущ като фолкаджийка. Фенове на последната Мис България алармираха, че на един от последните си кадри, сладураната изглежда с подозрително издути устни. Хубавицата от село Юнаците винаги е била с нормални джуки, които не впечатляваха с кой знае каква плътност.

[caption id="attachment_79937" align="alignleft" width="300"]Нанси Карабойчева изду джуки Нанси Карабойчева изду джуки[/caption]

Изглежда това не й се е нравело особено и Нанси Карабойчева все пак е прибегнала до популярната сред чалгаджийките интервенция за уголемяване на устните си. За радост на феновете си, миската не се е оляла и не е заприличала на Мара Отварачката. Въпреки това обаче почитателите на красавицата недоумяват защо любимката им е решила да прибегне до тази процедура след като и преди си беше достатъчно красива.

Други пък защитават миската, изтъквайки, че не вярват да си е коригирала устните. "Заради гримът е, джуките й изглеждат по-плътни от обикновено. Или ги е пипнала с фотошоп. Нищо не си е инжектирала", пенят се форумци. Напълно възможно е Нанси Карабойчева просто да е използвала обработваща програма, за да уголеми визуално устните си.

Доста от момичетата на нейната възраст прибягват до този трик, за да направят фотосите си по-съблазнителни. А вие как мислите? Уголемила ли е Нанси Карабойчева устните си или не?