март 29, 2024

Нанси Карабойчева призна: Нямах право да участвам в Мис България

https://kliuki.net/kliuki/nansi-karaboycheva-prizna-nyamah-pravo-da-uchastvam-v-mis-balgariya/144476 Kliuki.net
Нанси Карабойчева призна: Нямах право да участвам в Мис България

Нанси Карабойчева най-накрая потвърди, че участието й в конкурса и титлата й са нарушение на правилата

Нанси Карабойчева най-накрая си призна това, за което от Kliuki.net първи писахме преди време. А именно, че е нямала право да се включи в конкурса Мис България заради татуировките си. "Регламентът не позволява татуирани момичета да се включат, а аз имам цели три татуса. Изобщо нямах право да се явявам на кастингите", издава миската.

[caption id="attachment_79033" align="alignleft" width="300"]Нанси Карабойчева Нанси Карабойчева[/caption]

Заради риалити формата на конкурса миналата година обаче организаторите правят компромис и все пак дават шанс на сладураната от село Юнаците. Както знаете, в последствие Нанси Карабойчева грабна титлата на най-красивата българка. На световния конкурс обаче хубавицата нямаше никакъв шанс, а според запознати това се е случило именно заради наличието на рисунки по тялото й.

Което никак не се толерира в световен аспект. Нанси Карабойчева признава още, че родителите й са я държали доста строго като малка, на което и дължи реда и дисциплината в поведението си. "Докато другите момичета висяха по кафетата, на мен това ми беше забранено. Трябваше да стоя вкъщи и да учи", разкрива миската, научиха от hotarena.net.

За което обаче в момента Нанси Карабойчева е благодарна, тъй като е убедена, че именно дисциплината й е помогнала да спечели Мис България.