октомври 04, 2022

Нанси Карабойчева за бременността си: Това няма да ми пречи

https://kliuki.net/kliuki/nansi-karaboycheva-za-bremennostta-si-tova-nyama-da-mi-prechi/145807 Kliuki.net
Нанси Карабойчева за бременността си: Това няма да ми пречи

Нанси Карабойчева е категорична, че едно бебе няма да попречи на кариерата й

Нанси Карабойчева коментира новината, че чака дете от гаджето си

Нанси Карабойчева проговори за бременността си. Бившата Мис България се съгласи да отговори на появилите се по-рано днес слухове, че очаква първото си дете. Пред репортер на списание Блясък хубавицата от село Юнаците призна, че за нейно съжаление все още не е бременна.

[caption id="attachment_87608" align="alignright" width="300"]Нанси Карабойчева Нанси Карабойчева[/caption]

Неохотата в разкритието й идва от факта, че тя и дългогодишната й половинка - волейболистът Добромир Димитров, не крият, че вече искат да имат наследници. Точно заради това Нанси Карабойчева е убедена, че едно бебе в никакъв случай няма да попречи на кариерата й.

Припомняме ви, че по-рано днес се появиха слухове, че Мис България 2013 очаква първото си дете от половинката си. Повод за тези спекулации станаха колегите на гаджето й Добромир от румънския отбор, за който той се състезава в момента.

По думите на останалите волейболисти Нанси Карабойчева от няколко седмици не се чувствала особено добре и се оплаквала, че често й прилошава. Това накарало мъжете да се съмняват, че хубавицата очаква дете, тъй като има всички симптоми за бременност.

Самата тя обаче отрече това, без да скрива, че със сигурност двамата с приятеля й ще станат родители в близките две-три години. Преди това сладураната от село Юнаците възнамерява да завърши бакалавърската си степен в университета и да получи дипломата си.

Както знаете, Нанси Карабойчева има дългогодишна връзка с волейболния ни национал Добромир Димитров, който не спираше да я подкрепя и по време на участието й в риалитито Мис България, в което блондинката се окичи с титлата на най-красивата българка.

Преди няколко месеца пък Нанси последва любимия си в Румъния, където беше купен от местен отбор.