September 08, 2024

Нарекоха Чарлз III Жестокия заради избор на дата за коронацията (Кралят отсвири от церемонията сина си и внуците)

Доста жестока постъпка от страна на уж любящия дядо, той отсвири по-малкия си син, жена му и внуците си за церемонията

https://kliuki.net/kliuki/narekoha-charlz-iii-zhestokiya-zaradi-izbor-na-data-za-koronaciyata-kralyat-otsviri-ot-ceremoniyata-sina-si-i-vnucite-2/167788 Kliuki.net
Нарекоха Чарлз III Жестокия заради избор на дата за коронацията (Кралят отсвири от  церемонията сина си и внуците)

Отношенията между Хари  баща му се влошиха доста през тези 2 години когато Съсексови напуснаха Великобритания. Въпреки, че бяха  събрани от общата мъка по кралицата, която си отиде през септември  всички роднини сее сблъскаха с общата скръб. Херцогът направи всичко възможно да почете достойно паметта на любимата си баба, но всъщност принцът и американката се сблъскаха с общото неодобрение не само на близките, но и на британците.

Говори се обаче, че Хари и кралят са имали сериозен скандал защото по-малкият син не успя да си вземе последно сбогом с кралицата. А това се случи заради Чарлз, който не позволи на сина си да отиде  в Балморал с Меган. И заради кавгата той изпусна полета и пристигна късно.

Нарекоха Чарлз III Жестокия заради избор на дата за коронацията (Кралят отсвири от  церемонията сина си и внуците)

Може би поради тази причина кралят избра тази дата, че да избегне всякаква възможност Меган и Хари да присъстват на коронацията му. Според официалната информация Чарлз ще положи клетвата си на 6 май в Уестминстър. А точно на този ден Арчи ще празнува 4-ия си рожден ден в САЩ..

Само за това някои наричат краля Чарлз Жестокия. А хората коментират, че никак не е хубаво да назначиш коронацията си на рождения ден на собствения си внук. А други се питат: „Какво би се случило ако  никой не обърне внимание на коронацията на краля, но всичко поздравят Арчи?”. „Разбира се херцозите не се държаха по най-добрия начин с роднините, но това не е причина да игнорираш внука си”. обсъждат ситуацията потребителите на мрежата.