април 20, 2024

Наско от "Женени от пръв поглед" обект на гаври: Примат

https://kliuki.net/kliuki/nasko-ot-zheneni-ot-prav-pogled-obekt-na-gavri-primat/146460 Kliuki.net
Наско от "Женени от пръв поглед" обект на гаври: Примат

Зрителите на "Женени от пръв поглед" се изгавриха с Атанас

Наско – един от героите в "Женени от пръв поглед" предизвика присмех с поведението си, особено с последните му смайващи прояви в столицата на Каталуния. Този българин в Барселона днес, ужасно ни напомня за един друг българин в Европа-та преди един век. Сещате се нали, става въпрос за Бай Ганьо, прочутия герой на Алеко Константинов.

[caption id="attachment_91680" align="alignleft" width="300"]Атанас от "Женени от пръв поглед" стана за смях Атанас от "Женени от пръв поглед" стана за смях[/caption]

Строителният инженер Атанас до такава степен не може да сдържа емоциите си и не е в състояние да контролира поведението си, че вече е обект на подигравки. А нали с Антония бяха любимата на зрителите семейна двойка, създадена от пръв поглед.

Така беше отначало, след първите два епизода на риалити формата. Сега, след изумяващите ситуации по време на сватбеното пътешествие на Наско и Антония до Барселона, той си заслужи острите критики. Меко казано, недоумение буди изключително неразумното поведение на двадесет и осем годишния мъж. Дори половинката му не издържа и показа разочарование от желание му постоянно да я впечатлява и то по доста странен начин.

Не една и две бяха изцепките му в столица на Каталуния. Заради които възмутени зрители дори го нарекоха "примат". Парк де Сиутаделя, изключително красиво място в Барселона, беше един от обектите на странните му изпълнения. Искрено възмущение заслужи качването му по едно „нещастно” мандариново дърво, за да зарадва половинката си с мандарани, откъснати от собствената му ръка, насред самия град. Облеклото му, лъскав пораздърпан анцунг, подходящ за фитнес зала, допълваше картинката. А какво да кажем за недоумяващите погледи на неволните свидетели на тази срамна сцена.

Но нашият герой е неуморим като героя на Алеко. За да впечатли още повече любимата си, той е готов за нови подвизи. И решава, че за това са най-подходящи студените морски води и посред нощ смело се потапя в тях...