май 20, 2024

Натали Трифонова показа перфектна форма, пусна се по бански от планината (Горещо фото)

https://kliuki.net/kliuki/natali-trifonova-pokaza-perfektna-forma-pusna-se-po-banski-ot-planinata-goreshto-foto/163415 Kliuki.net
Натали Трифонова показа перфектна форма, пусна се по бански от планината (Горещо фото)

Красивата синоптичка Натали Трифонова отново скри шапката на завистниците

Блондинката, по която въздишат хиляди мъже по нашите ширини, отново демонстрира перфектна форма. Както изглежда, русата фурия си почива в планината. За капак тя успя да очарова феновете си, като се пусна по бански. Макар да запази мълчание по въпроса къде точно се намира, явно отдъхването от ежедневните ангажименти си струва напълно. Черният бански като че ли е единственото, което привлича окото на любопитните. Лекият халат пък все пак прави известен опит да скрие горещите форми на притежателката си. В заключение можем да кажем, че Натали Трифонова за пореден път впечатли аудиторията. [caption id="attachment_181237" align="aligncenter" width="300"]Натали Трифонова се пусна по бански Натали Трифонова се пусна по бански
Снимка: инстаграм[/caption] Безспорно не само природата около нея е прекрасна. Както всички знаем, синоптичката винаги е била в чудесна форма. Макар преди известно време да се заговори, че е бременна, явно самата блондинка е решила да опровергае слуховете. Без съмнение, коремчето, което демонстрираше в ефир, вече го няма. Най-смелите в предположенията си тогава директно заявиха, че въпросното подуване се дължи на бременност. Е, с течение на времето пролича, че такава не съществува.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova)

По всичко личи, че Натали Трифонова е решила и да замести космополитния Дубай със спокойствието на планината. Най-новият ѝ кадър директно препраща към коренно различна обстановка. Припомняме, че преди време красавицата се наслади на почивка в емирството. И докато тук хората почитаха възкресението на Христос, тя предпочете да обикаля моловете в тузарския град. Феновете не спряха да се питат с кого почива тама, но бързо стана ясно, че е отпътувала с майка си.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Нуждата от промяна на атмосферата личи и в кадрите, които публикува синоптичката в социалните мрежи. Но така или иначе – банските бяха разходени не само на плажовете в Дубай, а и по планините. А Натали Трифонова изглежда чудесно, коментира темата и slava.bg.