април 27, 2024

Най-красивата маркиза: Коя е Роуз Чъмли, за която се говори, че е любовница на Уилям (Обвиняват я за изчезването на Кейт - Снимки)

Според последните слухове имено маркизата е причина за мистериозното изчезване на Кейт

https://kliuki.net/kliuki/nay-krasivata-markiza-koya-e-rouz-chamli-za-koyato-se-govori-che-e-lyubovnica-na-uilyam-obvinyavat-ya-za-izchezvaneto-na-keyt-snimki/219705 Kliuki.net
Най-красивата маркиза: Коя е Роуз Чъмли, за която се говори, че е любовница на Уилям (Обвиняват я за изчезването на Кейт - Снимки)

Британската преса откри нова възможна причина за изчезването на Кейт Мидълтън. Източник, близък до британското кралско семейство, предположи, че принцесата толкова болезнено преживява дългата афера на съпруга си. Това не е първият път, когато Уилям е заподозрян в афера с мистериозната маркиза от Чъмли. Ако това е вярно, тогава изчезването на принцесата не е изненадващо. Роуз Чъмли е истинска красавица, дори любимата на всички Кейт Мидълтън не може да се мери с нея.

Маркизата, за разлика от уелската принцеса, самата е от благородническа кръв. Баба й беше и една от шаферките на сватбата на кралица Елизабет с принц Филип. Преди брака си с граф Роксавидж, седмият маркиз на Чамли, Дейвид Чамли, момичето работи като модел и дори се опитва да изгради политическа кариера. Роуз работеше в офиса на един от депутатите Майкъл Гоув.

Но красавицата смени кариерата си със семеен живот с британски аристократ, който е с 24 години по-възрастен от нея. Те се ожениха през 2009 г. Освен това съобщението за годежа беше направено още когато Роуз беше бременна. Скоро на двойката се родиха близнаци: Александър Хю Джордж и Оливър Тимъти Джордж. След  7 години в семейството се появи и дъщеря. Момиченцето беше кръстено Ирис.

Сега семейството живее в наследственото имение на маркизите на Чъмли в Норфолк. Имението от 18-ти век е само на няколко мили от двореца Кенсингтън, където са  уелските престолонаследници.

Сега репортери от цял ​​свят се опитват да разберат: коя е Роуз Чамли? Възможно ли е тя да е коварна разрушителка, която е внесла раздор в най-здравия кралски брак или е просто жертва на обстоятелствата? Трябва да се каже, че слуховете не се появиха от нищото. Уелската двойка е приятелка на Чъмли. Освен това, тъй като живеят толкова близо един до друг, Уилям винаги има възможност да посети красивата маркиза.

Източник:wday.ru