юни 08, 2023

Най-желаните ергени - вижте най-горещите необвързани мъже в Холивуд

https://kliuki.net/kliuki/nay-zhelanite-ergeni-vizhte-nay-goreshtite-neobvarzani-mazhe-v-holivud/143292 Kliuki.net
Най-желаните ергени - вижте най-горещите необвързани мъже в Холивуд

Най-желаните ергени в целия свят - вижте кои са в мокрите сънища на почитателките

Най-желаните ергени в цял свят - те са в състояние да разтопят сърцето на всяка една жена. И макар да имат цяла армия от почитателки, тези холивудски красавци все още не са открили Жената с главно Ж, която да ги накара да създадат семейство.

[caption id="attachment_67275" align="alignright" width="201"]Най-желаните ергени - Крис Евънс Най-желаните ергени - Крис Евънс[/caption]

От Kliuki.net събрахме мненията на онлайн потребителките, за да създадем топ 5 на най-желаните ергени в Холивуд. Вижте кои са най-горещите актьори в момента, по които въздишат голяма част от фенките, без значение от възрастта им.

1. Крис Евънс - казано по друг начин - самият Капитан Америка. Въпреки перфектният си външен вид, 32-годишният актьор не крие, че все още е сам, тъй като не е намерил точната половинка.

[caption id="attachment_67276" align="alignleft" width="228"]Най-желаните ергени - Иън Сомърхолдър Най-желаните ергени - Иън Сомърхолдър[/caption]

2. Иън Сомърхолдър - 35-годишният красавец се раздели с родната хубавица Нина Добрев след тригодишна връзка и не крие, че сърцето му е свободно. Дали отново има шанс да се спре на българка?

3. Лиъм Хемсуърт - австралийският актьор беше сгоден за поп звездата Майли Сайръс, но връзката им се разпадна. За разлика от брат си Крис, който играе Тор в едноименния филм, Лиъм в момента няма жена до себе си.

4. Крис Пайн - красавецът от "Шпионски свалки" и "Стар Трек" заслужено се нарежда сред най-желаните ергени на Холивуд. 33-годишният актьор се раздели миналата година с приятелката си - модел, и от тогава сърцето му е свободно.

5. Зак Ефрън - 26-годишният идол на тийнейджърките имаше връзка с колежката си Ванеса Хъджинс, с която се разделиха заради проблемите му с алкохола и наркотиците.

[gallery link="file" ids="67279,67278,67280"]