юли 13, 2024

Найт Флайт в траур заради приятеля на Петко – Константин Александров

https://kliuki.net/kliuki/nayt-flayt-v-traur-zaradi-priyatelya-na-petko-konstantin-aleksandrov/143970 Kliuki.net
Найт Флайт в траур заради приятеля на Петко – Константин Александров

Найт Флайт потъна в траур след вестта за смъртта на приятеля на Петко – Константин Александров, който е и съдружник в дискотеката

Найт Флайт почете паметта на внезапно починалия Константин Александров, който е съдружник и приятел на Петко Димитров, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_73178" align="alignright" width="300"]Найт Флайт Найт Флайт потъна в траур след смъртта на приятеля на Петко - Константин Александров[/caption]

На страницата на дискотеката, която е супер оборотна за феновете на чалгата, стои кратко съобщение за смъртта на Константин Александров.

От управата на заведението се обръщат към доскорошния си шеф и споделят, че той е бил прекрасен човек, а неочакваната вест е изключително тъжна за всички. В момента Петко Димитров е в Турция, за да помогне на семейството на Константин Александор да върне тялото му в България.

Съсобственикът на Найт Флайт е бил там на почивка, но след няколко дни в болница, си отишъл съвсем неочаквано на 43-годишна възраст, писа Блиц. Версиите за края на Константин Александров гласят, че той паднал на кей в Анталия и получил тежки травми на гърба и главата.

След това изпаднал в кома и повече не се събудил. Аверът на Петко има дъщеря от фолк певицата Пепа, а Еми Стамболова също е в списъка на бившите му. В момента той бил с настоящата си съпруга Цвети.

Всички негови близки и познати скърбят за загубата му, тъй като, както подчертават те, той бил изцяло отдаден на бизнеса си и на тях.

Константин Александров и Петко са започнали заедно от нулата, а впоследствие създават и Найт Флайт.

[gallery link="file" ids="73179,73180,73181"]