април 16, 2024

"Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро - изтрита от нета

https://kliuki.net/kliuki/ne-davam-da-si-chuzhda-na-alisiya-i-toni-storaro-iztrita-ot-neta/146609 Kliuki.net
"Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро - изтрита от нета

"Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро беше изтрита от сайтовете часове след пускането й"Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро предизвика жесток скандал

"Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро беше изтрита от онлайн пространството часове след пускането си. Двата най-големи сайта за видео споделяне в България по необясними причини премахнаха видеото от списъка с клиповете си буквално няколко часа след като скандалната песен беше представена в публичното пространство.

[caption id="attachment_92370" align="aligncenter" width="300"]"Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро беше свалена от нета "Не давам да си чужда" на Алисия и Тони Стораро беше свалена от нета[/caption]

За това се ожали самата Алисия в личната си страница във Фейсбук. Певицата твърди, че видеото е изтрито без каквато и да било причина. Според онлайн потребителите, зад това стоят феновете на Джина Стоева, която, както знаете, трябваше да бъде дуетната половинка на Тони за песента.

Заради номерата на Алисия обаче това не само, че не се случи, ами Джина дори беше принудена да напусне Ара Мюзик, обидена от несправедливото отношение към нея. След избухването на скандала бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов се покри и изобщо не се обади, за да обясни как стоят нещата, което допълнително накара феновете да смятат, че тя действително е виновна.

Едва късно снощи изпълнителката реши да се защити и да заяви, че не е крадла и че напускането на колежката й няма нищо общо с нея и номерата й. Песента обаче вече беше свалена отвсякъде. Малко по-късно от Ара отново качиха видеото, очевидно успели да убедят администраторите на съответните сайтове, че то не е крадено и има място в платформите им.

Самата Джина Стоева към момента мълчи след първоначалното си изявление срещу Алисия. Любопитното е, че Емануела също подкрепи Стоева в думите й, че колежката им е интригантка.