September 16, 2024

Не пропусна и фестивала във Венеция: Джорджина Родргес се появи в бяла рокля с опасно деколте и цепка до бедрото–Снимки)

Жената на Роналдо дефилира на червения килим на филмовия фестивал

https://kliuki.net/kliuki/ne-propusna-i-festivala-vav-veneciya-dzhordzhina-rodrges-se-poyavi-v-byala-roklya-s-opasno-dekolte-i-cepka-do-bedroto-snimki/229756 Kliuki.net
Не пропусна и фестивала във Венеция: Джорджина Родргес се появи в бяла рокля с опасно деколте и цепка до бедрото–Снимки)

В Италия продължава 81-ият филмов фестивал във Венеция. На събитието присъстваха много звезди от шоубизнеса. Джорджина Родригес, избраницата на Кристиано Роналдо, привлече особено внимание на обществеността.

30-годишният модел беше с обемна прическа в стила на холивудските диви. Джорджина направи ярък грим в златисто-розови тонове. Любимата на футболиста бе с шифонена бяла рокля без презрамки с дълбоко деколте, цепка до бедрата и дълъг шлейф.

Тоалетът подчертаваше загорялата, стройна, но едра фигура на Родригес и нейните женствени извивки. Аржентинката завърши  визията си със сандали на висок ток. Джорджина допълни ансамбъла с искрящи бижута - кръгли диамантени обеци, пръстен във формата на цветни листенца и още няколко големи пръстена в същия стил.

Момичето беше в страхотно настроение. Родригес позира с удоволствие на килима. Моделът демонстрира разголен тоалет от различни ъгли.

Наскоро Родригес и Роналдо имаха романтична среща в Сен Тропе. Папараци заснеха влюбените на луксозна яхта. Многодетната майка показа стегната, загоряла фигура в бели бикини с прашки.

Преди това  Кристиано предизвика слухове за тайна сватба с Джорджина. В едно от видеата футболистът нарече Родригес своя съпруга. Феновете веднага започнаха да поздравяват двойката за брака им.

Източник:Космо ру